...where the stars come out in terrible brightness before eventide...

2015. május 06. 14:56 - Thasaidon

Jobb híján önreklám

Amennyiben bárki fájlalja, hogy a blog tetszhalott állapotát tölti, és érdekli, mi egyebet ténykedek még a neten (hihetetlen, de rajtam kívül is léteznek ilyen emberek), annak ajánlom figyelmébe rövid kritikámat, melyet Arthur Machen The Great God Pan, azaz A nagy Pán isten című klasszikusáról írtam, és a Próza Nostra című irodalomkritikai oldalon jelent meg.

http://www.prozanostra.com/iras/egy-osi-szimbolum-titkai-arthur-machen-great-god-pan

Egyúttal örömmel adom hírül, hogy a DeltaVision Kiadónál előkészületben van a Carcosa árnyai, mely a Lovecraft világa című miniszéria első kötete Ambrose Bierce-szel, Robert W. Chambersszel, és sok más nyalánksággal, Kornya Zsolt avatott és széles látókörű válogatásában; a novellák pedig kiváló fordítók tolmácsolásában kerülnek a magyar közönség elé; Lovecraft hódolóinak kihagyhatatlan (ezt talán mondanom sem kell). A kötet tartalmához magam is hozzájárultam egy novellafordítással és egy utószóval; akit érdekelt ennek a blognak az anyaga (én hüledezek a legjobban azon, hogy ilyesmit feltételezek), az talán érdekesnek találja a Carcosa árnyaihoz tett kis kontribúciómat is (a többi írás mellett, természetesen).

http://www.deltavision.hu/carcosa-arnyai/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zothique.blog.hu/api/trackback/id/tr717434876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
...where the stars come out in terrible brightness before eventide...